Le Grand Hotels Des Thermes

Djerba, Mezraia
Le Grand Hotels Des Thermes Öne Çıkan Resim
Le Grand Hotels Des Thermes Yerinde Yemek
Le Grand Hotels Des Thermes Yerinde Yemek
Le Grand Hotels Des Thermes Yerinde Yemek
Le Grand Hotels Des Thermes Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Le Grand Hotels Des Thermes
Zone Touristique Houmt Souk Djerba Djerba, Mezraia

Midoun bölgesindeki Le Grand Hotels Des Thermes konaklamanızda Playa Sidi Mehrez ve Djerba Explore Tema Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Borj El K'bir Kalesi ile 8,1 mi (13 km) ve Houmt Souq Limanı ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 62 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya kaplıca ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda, Bağlantılı Odalar
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x