Le Grand Hôtel Le Touquet

Opal Coast, Le Touquet-Paris-Plage
Le Grand Hôtel Le Touquet Genel
Le Grand Hôtel Le Touquet Genel
Le Grand Hôtel Le Touquet Genel
Le Grand Hôtel Le Touquet Öne Çıkan Resim
Le Grand Hôtel Le Touquet Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Le Grand Hôtel Le Touquet
4 Boulevard De La Canche Opal Coast, Le Touquet-Paris-Plage

Le Grand Hôtel Le Touquet misafirlere Le Touquet-Paris-Plage bölgesinde, nehir üzerinde, Le Touquet Plajı ve Le Poulier 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Aqualud ile 1,1 mi (1,8 km) ve Le Touquet Golf Kulübü ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için LE BAYA restoranı ideal, bu restoran Fransız mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 116 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Le Touquet-Paris-Plage bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 75 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Koy Manzaralı
Superior
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x