Le Frégate Provence

Provence (bölge), Saint-Cyr-sur-Mer
Le Frégate Provence Genel
Le Frégate Provence Genel
Le Frégate Provence Genel
Le Frégate Provence Genel
Le Frégate Provence Genel
Image More +80 fotoğraf
Le Frégate Provence
Lieu-dit Fregate, Route de Bandol Provence (bölge), Saint-Cyr-sur-Mer

Saint-Cyr-sur-Mer bölgesindeki Le Frégate Provence misafirlere deniz kıyısında, Dolce Fregate Provence Golf Sahası ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Aqualand Cyr Sur Mer ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ile de Bendor ile 5,6 km ve La Ciotat Plajı ile 11,9 km mesafede.

La Restanque, Le Frégate Provence misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 161 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken bitişik şaraphane ve açık tenis kortları gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Saint-Cyr-sur-Mer bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 9601 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Classic
Classic Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Deluxe
Deluxe Oda
Süit,
Süit, Teras, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Classic
Classic Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Classic
Classic Apart Daire, Birden Çok Yatak
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Classic
Classic Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x