Le Foglie di Acanto

Lucera
Le Foglie di Acanto Genel
Le Foglie di Acanto Genel
Le Foglie di Acanto Öne Çıkan Resim
Le Foglie di Acanto Dış Mekan
Le Foglie di Acanto Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Le Foglie di Acanto
Via Frattarolo, 3 , Lucera

Lucera bölgesindeki Le Foglie di Acanto konaklamanzıda Duomo Lucera ve Museo Civico di Lucera ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Lucera Roma Amfi Tiyatrosu ile 0,5 km (0,3 mil) ve Castello Lucera ile 1,5 km (0,9 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Lucera bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, Sigara İçilmez
Room
Family Apart Daire, Balkon, Asma Kat
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x