Le Dupleix

East Coast Caddesi (doğu Kıyısı Caddesi), Puducherry
Le Dupleix Genel
Le Dupleix Öne Çıkan Resim
Le Dupleix Dış Mekan
Le Dupleix İç Mekan
Le Dupleix Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
Le Dupleix
5 Rue De La Caserne East Coast Caddesi (doğu Kıyısı Caddesi), Puducherry

Le Dupleix konaklamanızda, Pondicherry merkezinde, Bharathi Park yakınında ve Pondicherry Feneri ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Pondiçeri Müzesi ile 0,6 km (0,4 mil) ve Raj Niwas ile 0,7 km (0,4 mil) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Courtyard Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x