Le Domaine des Cigognes

Nord-pas-de-calais, Ennevelin
Le Domaine des Cigognes Genel
Le Domaine des Cigognes Genel
Le Domaine des Cigognes Genel
Le Domaine des Cigognes Genel
Le Domaine des Cigognes Genel
Image More +90 fotoğraf
Le Domaine des Cigognes
Departementale 917 - Route Nationale Lieu dit Pont Thibault Nord-pas-de-calais, Ennevelin

Ennevelin bölgesindeki Le Domaine des Cigognes konaklamanızda Central School of Lille (Ecole Centrale de Lille) ve Thumeries Moncheaux Golf ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pierre Mauroy Stadı ile 10,2 mi (16,4 km) ve Golf Public Lille Metropole golf sahası ile 6,9 mi (11,2 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Restaurant Les Cigognes ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ennevelin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5382 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Loft
Loft Single Room for 1 person
Loft
Loft Double Room
Loft
Loft Triple Room
Loft
Loft Quad Room
Süit
Süit
Presidential
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x