Le Domaine des Archies

Burgonya, Moneteau
Le Domaine des Archies Öne Çıkan Resim
Le Domaine des Archies Dış Mekan
Le Domaine des Archies Dış Mekan
Le Domaine des Archies İç Mekan
Le Domaine des Archies Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Le Domaine des Archies
7 ter route nationale 77 les Archies Burgonya, Moneteau

Moneteau bölgesindeki Le Domaine des Archies, Auxerre Katedrali ve Saint-Germain Manastırı ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu pansiyon Auxerre Saat Kulesi ile 5,4 km (3,4 mil) ve Stade de l'Abbe-Deschamps ile 6,1 km (3,8 mil) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x