Le Domaine de la Marina

Cote D'argent (bölge), Messanges
Le Domaine de la Marina Öne Çıkan Resim
Le Domaine de la Marina Dış Mekan
Le Domaine de la Marina Yerinde Yemek
Le Domaine de la Marina Yerinde Yemek
Le Domaine de la Marina Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Le Domaine de la Marina
400 Route de la plage Cote D'argent (bölge), Messanges

Le Domaine de la Marina misafirlere Messanges bölgesinde, plaj yakınında, Lac Marin ve La Plage Nord 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Plage des Sablères ile 1 mi (1,7 km) ve Biscay Körfezi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda Le Domaine de la Marina misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 166 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu kamp alanında misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Karavan, 2 Yatak Odası
Karavan,
Karavan, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x