Le Coteau de Bazeille

Aquitaine, Sainte-Bazeille
Le Coteau de Bazeille Öne Çıkan Resim
Le Coteau de Bazeille Dış Mekan
Le Coteau de Bazeille Dış Mekan
Le Coteau de Bazeille Dış Mekan
Le Coteau de Bazeille Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Le Coteau de Bazeille
458 Rapins Aquitaine, Sainte-Bazeille

Sainte-Bazeille bölgesindeki Le Coteau de Bazeille misafirlere kırsal bölgede, Maison des Gens de Garonne Yerel Tarih Müzesi ve Notre Dame de Garonne ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Garonne Vadisi Turizm Ofisi ile 5,7 mi (9,2 km) ve Albert Marzelles Belediye Müzesi ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spa küveti eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi (Le Vallon des Noisetiers)
Kır
Kır Evi (Les Quatre Saisons)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x