Le Colombaie Country Resort

Ponsacco
Le Colombaie Country Resort Genel
Le Colombaie Country Resort Öne Çıkan Resim
Le Colombaie Country Resort Dış Mekan
Le Colombaie Country Resort Dış Mekan
Le Colombaie Country Resort Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Le Colombaie Country Resort
Via Donizetti 4 A , Ponsacco

Ponsacco bölgesindeki Le Colombaie Country Resort konaklamanızda, Villa Baciocchi Müzesi ve Piaggio Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu golf dostu konak otel Piscina Comunale Pontedera Havuzu ile 5,5 mi (8,8 km) ve Cantina Delle Colline Pisane ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Le Colombaie Country Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ailenin golf düşkünü gol sahasındayken açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu konak otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x