Le Clos Elisa

Saint-Laurent-Nouan
Le Clos Elisa Genel
Le Clos Elisa Genel
Le Clos Elisa Genel
Le Clos Elisa Öne Çıkan Resim
Le Clos Elisa Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Le Clos Elisa
17 Rue de l'église , Saint-Laurent-Nouan

Le Clos Elisa konaklamanızda Saint-Laurent-Nouan bölgesinde, Beaugency Hotel de Ville ile 8,6 km (5,4 mi) ve Chambord Şatosu ile 15,7 km (9,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Chateau de Meung ile 15,7 km (9,8 mi) ve Talcy Kalesi ile 21,9 km (13,6 mi) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Spa küveti, sauna ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, kütüphane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Lola)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x