Le Clos du Silberthal

Alsace, Steinbach
Le Clos du Silberthal Öne Çıkan Resim
Le Clos du Silberthal Dış Mekan
Le Clos du Silberthal Dış Mekan
Le Clos du Silberthal Dış Mekan
Le Clos du Silberthal Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Le Clos du Silberthal
4,rue du Silberthal Alsace, Steinbach

Steinbach bölgesindeki Le Clos du Silberthal konaklamanızda, Vosges Mountains ve Ballons des Vosges Nature Park yakınında konaklayacaksınız. Bu pansiyon The Hartmannswillerkopf Franco-German Historial of World War I ile 6,3 mi (10,2 km) ve Bouleaux Golf Kulübü ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.00, hafta sonu 6.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Chloé)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x