Le Clos des Anges

Beaujolais, Bagnols
Le Clos des Anges Genel
Le Clos des Anges Öne Çıkan Resim
Le Clos des Anges Dış Mekan
Le Clos des Anges Dış Mekan
Le Clos des Anges Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Le Clos des Anges
394 route des Seillettes Beaujolais, Bagnols

Bagnols bölgesindeki Le Clos des Anges misafirlere iskele üstünde, Village du Bois d'Oingt ve Village de Ternand ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Village de Pouilly le Monial ile 7,2 km (4,5 mi) ve Chateau de Jarnioux ile 8,6 km (5,4 mi) mesafede.

Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 8.30 ve 10.30, hafta sonu 9.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve özel spa küveti olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Bagnols bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Les Iris)
Family
Family Oda (Les Figuiers)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Les Cypres)
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda (Les Orangers)
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda (Les Lavandes)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x