Le Clos d'Amboise

Chateaux De La Loire, Amboise
Le Clos d'Amboise Genel
Le Clos d'Amboise Genel
Le Clos d'Amboise Genel
Le Clos d'Amboise Genel
Le Clos d'Amboise Genel
Image More +58 fotoğraf
Le Clos d'Amboise
27 Rue Rabelais Chateaux De La Loire, Amboise

Le Clos d'Amboise misafirlere Amboise merkezinde, Loire Vadisi yakınında ve Saint Denis Kilisesi ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Chateau de Meung ile 8 mi (12,9 km) ve Robert Debre Amboise Hastanesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Le Clos d'Amboise restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Amboise bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 484 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda (Superior)
Royal
Royal Süit
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x