Le Cinque Pietre

Doğu Sicilya, Carlentini
Le Cinque Pietre Öne Çıkan Resim
Le Cinque Pietre Dış Mekan
Le Cinque Pietre Yerinde Yemek
Le Cinque Pietre Yerinde Yemek
Le Cinque Pietre Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Le Cinque Pietre
Contrada s. Giovannello Doğu Sicilya, Carlentini

Carlentini bölgesindeki Le Cinque Pietre konaklamanızda, Catania Plajı ile 18,6 mi (29,9 km) ve Piazza del Duomo ile 20,8 mi (33,4 km) mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 20,9 mi (33,7 km) ve Catania Katedrali ile 21,5 mi (34,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x