Le Chateau d'Argens

Provence (bölge), Les Arcs-sur-Argens
Le Chateau d'Argens Dış Mekan
Le Chateau d'Argens Dış Mekan
Le Chateau d'Argens Dış Mekan
Le Chateau d'Argens Dış Mekan
Le Chateau d'Argens Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Le Chateau d'Argens
Place du Château Provence (bölge), Les Arcs-sur-Argens

Les Arcs-sur-Argens bölgesindeki Le Chateau d'Argens misafirlere tarihi bölgede, Chapelle Sainte Roseline ve Chapelle de Ste-Roseline ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chateau Font du Broc ile 3,6 mi (5,8 km) ve Moyenne Provence Popüler Sanat ve Gelenekler Müzesi ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Yerel mutfak seven misafirler için salles voutées ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 120 cm düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x