Le Cese

San Giovanni Rotondo
Le Cese Genel
Le Cese Öne Çıkan Resim
Le Cese Dış Mekan
Le Cese Dış Mekan
Le Cese Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Le Cese
Contrada Matine snc , San Giovanni Rotondo

San Giovanni Rotondo bölgesindeki Le Cese konaklamanızda, Gargano Burnu ve Gargano Ulusal Parkı yakınında konaklayacaksınız. Bu kır evi Padre Pio Pilgrimage Kilisesi ile 7,1 mi (11,5 km) ve Padre Pio Meydanı ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Le Cese restoranı yerel mutfak alanında uzman, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir dışı veya uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x