Le Castel Blanc Hotel Boutique

Punta Hansa
Le Castel Blanc Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Le Castel Blanc Hotel Boutique Dış Mekan
Le Castel Blanc Hotel Boutique Dış Mekan
Le Castel Blanc Hotel Boutique Dış Mekan
Le Castel Blanc Hotel Boutique Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Le Castel Blanc Hotel Boutique
Calle 3 No 18-71 , Punta Hansa

Le Castel Blanc Hotel Boutique misafirlere San Andres bölgesinde, plaj yakınında, Punta Norte ile North End 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sucre Adası ile 0,4 mi (0,7 km) ve Paintball San Andres ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x