Le Balcon Des Ecrins

Reallon
Le Balcon Des Ecrins Genel
Le Balcon Des Ecrins Dış Mekan
Le Balcon Des Ecrins Dış Mekan
Le Balcon Des Ecrins Dış Mekan
Le Balcon Des Ecrins Dış Mekan
Image More +7 fotoğraf
Le Balcon Des Ecrins
462 Pra Goudin , Reallon

Le Balcon Des Ecrins misafirlere Reallon bölgesinde, milli parkta, Télésiège de Chabrières ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede ve La Carline ile 8 mi (12,9 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Water World ile 8,5 mi (13,7 km) ve Lac de Serre-Poncon ile 9 mi (14,4 km) mesafede.

Restoranda Le Balcon Des Ecrins misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 37 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve çalışma masası sandalyesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Classic
Classic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x