Le Bailli de Suffren

Mimosa Road, Rayol-Canadel-sur-Mer
Le Bailli de Suffren Genel
Le Bailli de Suffren Genel
Le Bailli de Suffren Genel
Le Bailli de Suffren Genel
Le Bailli de Suffren Genel
Image More +80 fotoğraf
Le Bailli de Suffren
15 Avenue des Américains Mimosa Road, Rayol-Canadel-sur-Mer

Le Bailli de Suffren misafirlere Rayol-Canadel-sur-Mer (Le Rayol) bölgesinde, Le Rayol Plajı yakınında ve Domaine du Rayol ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pramousquier Plajı ile 3,3 km ve Le Canadel Plajı ile 3,6 km mesafede.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan Le Loup de Mer yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 3 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

55 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra buhar odası ve spor salonu dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Oda,
Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Oda
Oda
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Club
Club Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x