Le Ali del Frassino

Güney Garda Gölü, Italian Alps
Le Ali del Frassino Genel
Le Ali del Frassino Genel
Le Ali del Frassino Genel
Le Ali del Frassino Genel
Le Ali del Frassino Genel
Image More +215 fotoğraf
Le Ali del Frassino
Strada S. Cristina 13 Località Laghetto del Frassino Güney Garda Gölü, Italian Alps

Le Ali del Frassino misafirlere Peschiera del Garda bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Gardaland ve Zenato Şaraphanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Scaliger Kalesi ile 6,3 mi (10,1 km) ve Sigurta Parkı ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Yerel mutfak seven misafirler için Ardea Purpurea ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 92 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Peschiera del Garda bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1722 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Göl Manzaralı
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Süit
Room
Üç Kişilik Oda, Teras, Göl Manzaralı
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x