Le 25Bis by Leclerc Briant

Champagne-ardenne, Epernay
Le 25Bis by Leclerc Briant Öne Çıkan Resim
Le 25Bis by Leclerc Briant Dış Mekan
Le 25Bis by Leclerc Briant İç Mekan
Le 25Bis by Leclerc Briant Kahvaltı
Le 25Bis by Leclerc Briant Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
Le 25Bis by Leclerc Briant
25 bis avenue de Champagne Champagne-ardenne, Epernay

Le 25Bis by Leclerc Briant misafirlere Epernay merkezinde, Avenue de Champagne ve Perrier Jouet yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Moet et Chandon ile 0,2 mi (0,3 km) ve Hôtel de Ville ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada MP3 takma konsolu ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde alışveriş ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (Chambre n°1)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı (Chambre n°2)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Üzüm Asması Manzaralı (Chambre n°3)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (Chambre n°4)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Üzüm Asması Manzaralı (Chambre n°5)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x