Le 1900

Lower Normandy, Val-Couesnon
Le 1900 Genel
Le 1900 Genel
Le 1900 Genel
Le 1900 Genel
Le 1900 Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
Le 1900
15 rue René le hérissé Lower Normandy, Val-Couesnon

Le 1900 konaklamanızda Val-Couesnon merkezinde, Villecartier Ormanı ve Ballue Şatosu 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Le Rocher Portail Kalesi ile 13,7 km (8,5 mil) ve Chateau de Combourg ile 26,2 km (16,3 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti, sauna ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Oda (Louisiane)
Oda
Oda (Orientale)
Oda
Oda (Barclay)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x