Lazi Beach Club

Visayan Adaları, Gabayan
Lazi Beach Club Öne Çıkan Resim
Lazi Beach Club Dış Mekan
Lazi Beach Club Dış Mekan
Lazi Beach Club Dış Mekan
Lazi Beach Club Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Lazi Beach Club
Talayong Visayan Adaları, Gabayan

Lazi Beach Club misafirlere Lazi bölgesinde, plajda ve Lazi Limanı ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel San Isidro Labrador Kilisesi ile 4 mi (6,4 km) ve Tagmanocan Cave ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 13.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Kır Evi (Seaside)
Room
Kır Evi, Denize Sıfır
Room
Kır Evi (Glenn's)
Room
Kır Evi (John’s)
Room
Kır Evi (Don's)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x