Lázeňský hotel Villa Smetana

West Bohemia, Karlovy Vary
Lázeňský hotel Villa Smetana Genel
Lázeňský hotel Villa Smetana Genel
Lázeňský hotel Villa Smetana Genel
Lázeňský hotel Villa Smetana Genel
Lázeňský hotel Villa Smetana Genel
Image More +43 fotoğraf
Lázeňský hotel Villa Smetana
Krále Jirího 7 West Bohemia, Karlovy Vary

Lázeňský hotel Villa Smetana misafirlere Karlovy Vary merkezinde, St. Peter ve Paul Ortodoks Kilisesi yakınında ve Slavkovsky Ormanı Doğa Koruma Alanı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dvorakovy Sady ile 0,1 mi (0,1 km) ve Ohře ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

51 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, sauna ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x