Law Ka Thit Sar Hotel - Hostel

New Bagan
Law Ka Thit Sar Hotel - Hostel Genel
Law Ka Thit Sar Hotel - Hostel Öne Çıkan Resim
Law Ka Thit Sar Hotel - Hostel Dış Mekan
Law Ka Thit Sar Hotel - Hostel Dış Mekan
Law Ka Thit Sar Hotel - Hostel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Law Ka Thit Sar Hotel - Hostel
No.183 -184, Thapyay Road Kham Long, Anawratha Quarter , New Bagan

Nyaung-U bölgesindeki Law Ka Thit Sar Hotel - Hostel konaklamanızda, Petleik Pagodas ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Nanpaya ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Lawkananda Paya ile 0,4 mi (0,6 km) ve Somingyi Kyaung ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için hostelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

47 klimalı oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x