Lavonca Boutique Hotel

Colombo 03
Lavonca Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Lavonca Boutique Hotel Dış Mekan
Lavonca Boutique Hotel Yerinde Yemek
Lavonca Boutique Hotel Oda Düzeni
Lavonca Boutique Hotel Oda Düzeni
Image More +19 fotoğraf
Lavonca Boutique Hotel
8 Boyd Place, Kollupitiya , Colombo 03

Colombo bölgesindeki Lavonca Boutique Hotel konaklamanızda, Sri Lanka Chabad ve Gem Museum ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Colombo Kent Merkezi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Gangaramaya Tapınağı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Lavonca Boutique Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x