Lavinia Naturist Resort

San Vicente del Raspeig
Lavinia Naturist Resort Öne Çıkan Resim
Lavinia Naturist Resort Dış Mekan
Lavinia Naturist Resort Dış Mekan
Lavinia Naturist Resort Dış Mekan
Lavinia Naturist Resort Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Lavinia Naturist Resort
Cami los Ramos 8 , San Vicente del Raspeig

San Vicente del Raspeig bölgesindeki Lavinia Naturist Resort konaklamanızda San Vicente Del Raspeig Sağlık Merkezi I ve San Vicente Del Raspeig Sağlık Merkezi II ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kır evi Alicante Limanı ile 12 mi (19,4 km) ve El Corte Ingles Alışveriş Merkezi ile 11,9 mi (19,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Outdoor kitchen ideal; otelin temalı restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.00, hafta sonu 9.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu kır evinde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Teras, Bahçeli (Melodia)
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Teras, Vadi Manzaralı (Gusto)
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Teras, Havuz Manzaralı (Mirada)
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Teras, Havuz Manzaralı (Aroma)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x