Lavini Hoi An Boutique Villa

Orta Vietnam, Cam Chau
Lavini Hoi An Boutique Villa Genel
Lavini Hoi An Boutique Villa Genel
Lavini Hoi An Boutique Villa Genel
Lavini Hoi An Boutique Villa Öne Çıkan Resim
Lavini Hoi An Boutique Villa Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Lavini Hoi An Boutique Villa
63 Ly Thai To Street, Xom Mo Coi Orta Vietnam, Cam Chau

Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesindeki Lavini Hoi An Boutique Villa misafirlere Hoi An Nehir Kıyısı ve Tarih ve Kültür Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 11,3 mi (18,2 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Süit
Room
Junior Oda (Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x