Lavender Hotel Al Nahda Dubai

Dubai
Lavender Hotel Al Nahda Dubai Genel
Lavender Hotel Al Nahda Dubai Öne Çıkan Resim
Lavender Hotel Al Nahda Dubai Dış Mekan
Lavender Hotel Al Nahda Dubai Dış Mekan
Lavender Hotel Al Nahda Dubai Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Lavender Hotel Al Nahda Dubai
15th Street, Community 231 Al Nahda 1 , Dubai

Lavender Hotel Al Nahda Dubai size Dubai merkezinde, Dubai World Trade Centre ve Sahara Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dubai Creek ile 3,8 mi (6,2 km) ve Gold Souk ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 261 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Dubai bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5738 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard King Room
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x