Lavender Danang Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Lavender Danang Hotel Öne Çıkan Resim
Lavender Danang Hotel Dış Mekan
Lavender Danang Hotel İç Mekan
Lavender Danang Hotel Oda Düzeni
Lavender Danang Hotel Banyo Tipleri
Image More +24 fotoğraf
Lavender Danang Hotel
163 Nguyen Van Thoai Son Tra District Orta Vietnam, Da Nang

Lavender Danang Hotel misafirlere Da Nang (Son Tra) bölgesinde, My Khe Plajı ve Han River ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dragon Köprüsü ile 1,4 mi (2,3 km) ve An Bang Plajı ile 12,8 mi (20,6 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Oda
Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı, Kule
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda (Family)
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x