Latitude 29 by The Lake Resort

Kuzey Himalaya, Naukuchiyatal
Latitude 29 by The Lake Resort Öne Çıkan Resim
Latitude 29 by The Lake Resort Dış Mekan
Latitude 29 by The Lake Resort Dış Mekan
Latitude 29 by The Lake Resort Dış Mekan
Latitude 29 by The Lake Resort Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Latitude 29 by The Lake Resort
post naukuchital Dist Nanital Kuzey Himalaya, Naukuchiyatal

Nainital bölgesindeki Latitude 29 by The Lake Resort konaklamanızda, Naukuchia Taal Gölü yakınında olacaksınız. Bu otel Kainchi Dham Hint Tapınağı ile 13,9 mi (22,3 km) ve Nainital Gölü ile 15,5 mi (24,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

63 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çadır, Göl Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x