Las Velas Bacalar

Bacalar
Las Velas Bacalar Genel
Las Velas Bacalar Öne Çıkan Resim
Las Velas Bacalar Dış Mekan
Las Velas Bacalar Dış Mekan
Las Velas Bacalar Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Las Velas Bacalar
169 Costera , Bacalar

Bacalar bölgesindeki Las Velas Bacalar misafirlere denize sıfır, Bacalar Gölü ile Cocalitos Obruğu 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bacalar Gölü Ekoloji Parkı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Municipal Spa of Bacalar ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Yemek servisi için Bar ideal; otelin denize sıfır bar/oturma salonu tavsiye edilir, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya özel plaj gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Habitacion
Habitacion 3
Habitación
Habitación 4
Room
Habitación 1
Room
Habitacion 2

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x