Las Poncianas

Kıyı Bölgesi, Casma
Las Poncianas Genel
Las Poncianas Genel
Las Poncianas Genel
Las Poncianas Genel
Las Poncianas Genel
Image More +86 fotoğraf
Las Poncianas
Altura KM 379 de la Panamericana Norte Kıyı Bölgesi, Casma

Las Poncianas konaklamanızda Casma bölgesinde, Sechin Bajo ile 9,2 km (5,7 mi) ve Chankillo ile 16,2 km (10,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Sechín ile 1,1 mi (1,8 km) ve Cerro Santa Cristina ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Presidential
Presidential Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Executive
Executive Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

x