Las Perlitas Boutique Hotel

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Samara
Las Perlitas Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Las Perlitas Boutique Hotel Dış Mekan
Las Perlitas Boutique Hotel İç Mekan
Las Perlitas Boutique Hotel İç Mekan
Las Perlitas Boutique Hotel Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
Las Perlitas Boutique Hotel
200M Este y 160M Norte del Super Delfin Playa Samara Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Samara

Las Perlitas Boutique Hotel misafirlere Samara bölgesinde, plaj yakınında, Nicoya Yarımadası yakınında ve Samara Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Buena Vista Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Carrillo Plajı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Las Perlitas Boutique Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Double Room Fan
Room
Superior Double Room Plus

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x