Las Palmas Guest House

Harare East
Las Palmas Guest House Dış Mekan
Las Palmas Guest House Dış Mekan
Las Palmas Guest House Dış Mekan
Las Palmas Guest House Dış Mekan
Las Palmas Guest House Banyo Tipleri
Image More +19 fotoğraf
Las Palmas Guest House
Kudu Cl , Harare East

Harare bölgesindeki Las Palmas Guest House konaklamanızda, Sam Levy's Village ve Borrowdale Brooke Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Kamfinsa Alışveriş Merkezi ile 4,3 km (2,7 mil) ve St. John's College ile 5 km (3,1 mil) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere portatif vantilatörler ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Business Süit
Room
Executive Süit
Room
Standard Oda
Room
Business Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Business Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x