Las Hortencias Casa De Huéspedes

Sierra, Tababela
Las Hortencias Casa De Huéspedes Genel
Las Hortencias Casa De Huéspedes Öne Çıkan Resim
Las Hortencias Casa De Huéspedes Dış Mekan
Las Hortencias Casa De Huéspedes Dış Mekan
Las Hortencias Casa De Huéspedes Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Las Hortencias Casa De Huéspedes
San Pablo S3-121 Sierra, Tababela

Tababela bölgesindeki Las Hortencias Casa De Huéspedes misafirlere kırsal bölgede, Gallardo ve Oyacoto ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Chiche ile 5,4 mi (8,6 km) ve Cayambe Coca Ecological Reserve ile 9,6 mi (15,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca lobide şömine, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x