Las Enredaderas

Bajio, Guanajuato
Las Enredaderas Genel
Las Enredaderas Öne Çıkan Resim
Las Enredaderas Dış Mekan
Las Enredaderas Oda Manzaraları
Las Enredaderas Oda Düzeni
Image More +8 fotoğraf
Las Enredaderas
Carretera Guanajuato Dolores Hidalgo km 1.5 col Valenciana Bajio, Guanajuato

Guanajuato bölgesindeki Las Enredaderas konaklamanızda, Macrocenter I Alışveriş Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve El Nopal Madeni ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Alley of the Kiss ile 1,7 mi (2,7 km) ve Bocamina San Ramon ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x