Las Dalias

Las Rosas
Las Dalias Genel
Las Dalias Genel
Las Dalias Genel
Las Dalias Genel
Las Dalias Genel
Image More +36 fotoğraf
Las Dalias
Las Chacras Norte , Las Rosas

Las Rosas bölgesindeki Las Dalias misafirlere dağda, San Martin Meydanı ve Las Rosas Plaza alışveriş merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Valle Encantado ile 11,4 mi (18,3 km) ve Nono's Labyrinth ile 13,7 mi (22 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz gece kulübü ve açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x