Las Cavenes del Cabaco

El Cabaco
Las Cavenes del Cabaco Öne Çıkan Resim
Las Cavenes del Cabaco Dış Mekan
Las Cavenes del Cabaco Dış Mekan
Las Cavenes del Cabaco Dış Mekan
Las Cavenes del Cabaco Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Las Cavenes del Cabaco
C/ Peña de Francia 5 , El Cabaco

Las Cavenes del Cabaco konaklamanızda El Cabaco bölgesinde, Sierra de Pena de Francia ile 1 km (0,6 mi) ve Pena de Francia Dağı ile 14,5 km (9 mi) mesafede olacaksınız. Bu hostel Plaza Mayor de Mogarraz Meydanı ile 17,8 km (11,1 mil) ve Puerta de Nuestra Señora de la Cuesta ile 21 km (13 mil) mesafede.

Restoranda Las Cavenes del Cabaco misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x