Las Avutardas Hosteria

El Calafate
Las Avutardas Hosteria Öne Çıkan Resim
Las Avutardas Hosteria Dış Mekan
Las Avutardas Hosteria Dış Mekan
Las Avutardas Hosteria Dış Mekan
Las Avutardas Hosteria İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Las Avutardas Hosteria
Av Del Libertador 1737 , El Calafate

Las Avutardas Hosteria misafirlere El Calafate (Macrozona Bahía Redonda y Primeros Faldeos) bölgesinde, Calafate Fishing yakınında ve Anfiteatro Del Bosque Amfitiyatrosu ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Dr. Jose Formenti Bölge Hastanesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Gnom Köyü ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x