Lars-Lita Residence

Güney Tayland, Patong
Lars-Lita Residence Dış Mekan
Lars-Lita Residence İç Mekan
Lars-Lita Residence İç Mekan
Lars-Lita Residence Oda Düzeni
Lars-Lita Residence Banyo Tipleri
Image More +35 fotoğraf
Lars-Lita Residence
34/12-15 Prachanukhro Rd Güney Tayland, Patong

Lars-Lita Residence misafirlere Patong bölgesinde, plaj yakınında, Patong Plajı ve Karon Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kata Plajı ile 5,5 mi (8,8 km) ve Kamala Plajı ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x