Lantana Garden

Batı Endülüs, Pilas
Lantana Garden Genel
Lantana Garden Genel
Lantana Garden Genel
Lantana Garden Genel
Lantana Garden Öne Çıkan Resim
Image More +33 fotoğraf
Lantana Garden
Avenida Pío XII, 85 Batı Endülüs, Pilas

Pilas bölgesindeki Lantana Garden konaklamanızda, La Juliana Doğa Merkezi ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Sevilla Katedrali ile 22,7 mi (36,5 km) ve Plaza de Armas meydanı ile 24,9 mi (40,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için La Galeria Fooidies Bar ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 114 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Optional extra bed)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x