Lanhydrock Hotel and Golf Club

North Cornwall, Bodmin
Lanhydrock Hotel and Golf Club Genel
Lanhydrock Hotel and Golf Club Genel
Lanhydrock Hotel and Golf Club Genel
Lanhydrock Hotel and Golf Club Genel
Lanhydrock Hotel and Golf Club Öne Çıkan Resim
Image More +34 fotoğraf
Lanhydrock Hotel and Golf Club
Lostwithiel Rd North Cornwall, Bodmin

Bodmin bölgesindeki Lanhydrock Hotel and Golf Club konaklamanızda, Cornwall Askeri Müzesi ve Lanhydrock Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Eden Projesi ile 9 mi (14,5 km) ve Padstow Limanı ile 16,7 mi (26,9 km) mesafede.

Lanhydrock Hotel and Golf Club içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 45 odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Golf sahası gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x