Langtang View Nagarkot Bed & Breakfast

Katmandu Vadisi, Mahamanjushree Nagarkot
Langtang View Nagarkot Bed & Breakfast Genel
Langtang View Nagarkot Bed & Breakfast Genel
Langtang View Nagarkot Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Langtang View Nagarkot Bed & Breakfast Dış Mekan
Langtang View Nagarkot Bed & Breakfast Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Langtang View Nagarkot Bed & Breakfast
Nagarkot Hill Station Katmandu Vadisi, Mahamanjushree Nagarkot

Langtang View Nagarkot Bed & Breakfast konaklamanızda Nagarkot bölgesinde, Nagarkot Manzaralı Yürüyüş Parkuru ile 3,1 km (1,9 mi) ve Nagarkot Seyir Kulesi ile 3,9 km (2,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Bhaktapur Durbar Meydanı ile 16,5 km (10,2 mil) ve Pashupatinath Temple ile 16,7 km (10,4 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

10 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x