Langesund Bad Hotell

Oslo – Güney Norveç, Bamble Municipality
Langesund Bad Hotell Genel
Langesund Bad Hotell Genel
Langesund Bad Hotell Öne Çıkan Resim
Langesund Bad Hotell Dış Mekan
Langesund Bad Hotell Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Langesund Bad Hotell
Badeveien 5 A Oslo – Güney Norveç, Bamble Municipality

Bamble bölgesindeki Langesund Bad Hotell konaklamanızda, Langesund Kilisesi ve Badeparken Su Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Langesund Feribot Terminali ile 0,9 mi (1,5 km) ve Brevik Town Museum ile 5,1 mi (8,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

29 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, beşik/çocuk yatağı (ücretli) ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Bamble bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x