Langebaan Country Estate

West Coast Yarımadası, Langebaan
Langebaan Country Estate Genel
Langebaan Country Estate Genel
Langebaan Country Estate Genel
Langebaan Country Estate Genel
Langebaan Country Estate Genel
Image More +63 fotoğraf
Langebaan Country Estate
1 Oostewal Rd West Coast Yarımadası, Langebaan

Langebaan bölgesindeki Langebaan Country Estate misafirlere deniz kıyısında, Constantly Kiting ve Langebaan Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Langebaan Golf Course ile 1,2 mi (1,9 km) ve Langebaan Lagünü ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Horizon Restaurant restoranı ideal, bu restoran yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 44 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra sağlık kulübü ve açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (Golf Lodge - 2 sleeper)
Room
Apart Daire (Golf Lodge - 8 sleeper )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x