Landscape Beira Mar Platinum

Fortaleza
Image Place Holder
Landscape Beira Mar Platinum
Av. Beira Mar 2450 , Fortaleza

Bu apart otel misafirlere Fortaleza (Meireles) bölgesinde, Beira Mar yakınında ve Monsignor Tabosa Bulvarı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Beach Park Su Parkı ile 15 mi (24,2 km) ve Irecama Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 5.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için apart dairede bir pillowtop/yastık üstlü yatak mevcuttur. Keyifli vakit geçirmeniz için 43-inç Akıllı televizyonlar ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Panoramic Apart Daire, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x