Landmark Inn

Yukarı Peninsula, Marquette
Landmark Inn Dış Mekan
Landmark Inn Dış Mekan
Landmark Inn Dış Mekan
Landmark Inn Dış Mekan
Landmark Inn İç Mekan
Image More +10 fotoğraf
Landmark Inn
230 N Front St Yukarı Peninsula, Marquette

Landmark Inn misafirlere Marquette bölgesinde, plaj yakınında, Superior Gölü ve Marquette Regional History Center ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu butik otel Northern Michigan Üniversitesi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Upper Peninsula Çocuk Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Landmark Inn misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 66 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Göl Manzaralı (Guaranteed)
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Soaking Tub)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x