Landison Longmen Resort Hangzhou

Hangzhou
Landison Longmen Resort Hangzhou Öne Çıkan Resim
Landison Longmen Resort Hangzhou Dış Mekan
Landison Longmen Resort Hangzhou İç Mekan
Landison Longmen Resort Hangzhou İç Mekan
Landison Longmen Resort Hangzhou İç Mekan
Image More +7 fotoğraf
Landison Longmen Resort Hangzhou
No. 2 Shanxi Road, Longmen Town Fuyang District , Hangzhou

Landison Longmen Resort Hangzhou misafirlere Hangzhou (Fuyang) bölgesinde, Longmen Ancient Town ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Tianzhong Mountain ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Stork Hill of Hangzhou ile 14 mi (22,5 km) ve Hangzhou Safari Parkı ile 22,3 mi (35,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

60 odada iPod takma konsolu ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x